Woning in Heiloo-oost, wijk de weijdtjes

Opdracht: maak gebruik van de mogelijkheden van het bestemmingsplan van Heiloo, waarin wordt toegelaten dat de kopwoningen aan de westzijde van het bouwblok een groter volume mogen krijgen.

Met de architectuur heb ik er rekening mee gehouden dat aan de oostelijke zijgevel de buren een dakopbouw kunnen plaatsen. Het kader van deze mogelijke dakopbouw mag dan niet uitsteken buiten de contouren van de opbouw.

In 2014 is de tweede kopwoning voorzien van een opbouw, waarmee het ontwerp in het straatbeeld veel meer tot zijn recht komt.

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen